Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Münazara Ligi Bölge Finalleri Çanakkale’de yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Münazara Ligi Bölge Finalleri 26 Ekim’de Çanakkale’de yapılacak. Türkiye Finalleri ise 5-6 Kasım’da Ankara’da gerçekleşecek.

Gençlerin düşüncelerini ifade etmelerine uygun ortamlar hazırlamak, genel kültürü ve entelektüel bilgi birikimi yüksek bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmalarda 8 Gençlik Merkezinden 8 takım ve toplam 16 genç yarıştı.

Finallerde; Manyas Gençlik Merkezi’nden Berivan Işık ve Çağla Türkeli “Yok Daha Neler”  gurubuyla birinci, Balıkesir Gençlik Merkezi’nden İbrahim Oğuz ve Hamza Bayram da “Maça 10”gurubuyla ikinci oldu.

Gençlik ve Sor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, sosyal medya kullanımının artması ile söz gücünün azaldığını söyleyerek , “Gençlerimiz arasında düzenlediğimiz bu münazaralarla sözün gücünün, gücün sözüne galip gelmesi için çalışıyoruz” açıklamalarında bulundu.

26 Ekim’de gerçekleşecek olan Türkiye Münazara Ligi Bölge Finalleri Çanakkale’de, Türkiye Finalleri ise 5-6 Kasım’da Ankara’da yapılacak.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech