Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolandırıcıların tuzağına düştü

Tekirdağ’da hayvancılık işleri yapan

Tekirdağ’da hayvancılık işleri yapan vatandaş, 44 keçisini internetten satarken dolandırıcıların tuzağına düştü, keçileri 3 ilde dört kez el değiştirdi. 27 keçisi Gelibolu’da bulundu.

G.Z. isimli vatandaş 44 keçisini internetten satışa sundu. Talip çıkınca keçilerini satan G.Z.  ödeme günü gelince dolandırıldı. Keçileri alan dolandırıcılar tatil günü bahanesi ile EFT yaptıklarını anlatan bir ekran görüntüsünü G.Z.’ye yollayıp ödemeyi yapmış gibi göründüler.

Pazartesi günü de hesabına para yatmayan G.Z. dolandırıcıları aradı. G.Z’nin aradığı numara ise çoktan iptal edilmişti. Bunun üzerine jandarmaya başvuran mağdur vatandaşın keçileri için Tekirdağ il Jandarma Komutanlığı KOM Şubeye bağlı sivil ekiplerce arama çalışması başlatıldı.

Edirne’nin Keşan ve İspala ilçelerine keçileri taşıyan kamyon yapılan çalışmalar sonucunda tespit edildi ve kamyonun şoförü A.Ö. yakalandı. Sorguya çekilen A.Ö. keçilerin İspala’da H.İ.Ç. isimli şahsa satıldığını söyledi. Yakalanan ve sorguya çekilen H.İ.Ç. ise keçileri E.K ve M.K.’ya sattığını söyledi.

E.K. ve M.K’nın yakalanmasıyla 44 keçiden 17’si bulundu ve geri kalan 27 keçinin ise Gelibolu’da satıldığı öğrenildi. Gelibolu’daki şahsın da yakalanmasıyla 27 keçi bulundu. Şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı ve tüm keçiler sahibine teslim edildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech