Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursla gelen büyük başarı

Bundan tam 6 sene

Bundan tam 6 sene önce, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın bursiyeri olan Müge Büyükaksoy, ÇOMÜ’de top eğitimine başladı. Eğitim masrafları ÇTSO tarafından finanse edilen Büyükaksoy, ÇOMÜ Tıp Fakültesi’ni ikincilikle bitirdi. Dünyanın yüz yılda bir gördüğü pandemi sürecinde ise hekim olarak görevine başladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Eğitime en fazla katkı sunan kurumların başında geliyoruz” derken, Dr. Büyükaksoy ise, “Hekimliğe adım attığım için gururluyum” ifadesinde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, burs verilerek, eğitim masrafları karşılanan gençler, okullarını başarı ile tamamlayarak, meslek hayatlarına başlıyorlar. Bu bursiyerlerden birisi ise Dr. Müge Büyükaksoy oldu.

Büyükaksoy geçtiğimiz gün ÇTSO Ağustos ayı meclis toplantısına katıldı ve kürsüde açıklamalarda bulundu.

“ÇTSO’ya sonsuz teşekkürler”
ÇTSO bursiyeri olan ve ÇOMÜ Tıp Fakültesi’ni ikincilik derecesiyle bitirme başarısı elde eden Dr. Müge Büyükaksoy; “ Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde geçirdiğim öğrencilik yıllarında beni yalnız bırakmayarak 6 yıl boyunca desteklerini esirgemeyen ÇTSO ailesine çok teşekkür ediyorum. Sizlerin verdiği katkılarla okulumu ikinci sırada bitirme başarısına ulaştım. Benim gibi birçok öğrenciye bu imkanı veren ÇTSO’ya sonsuz teşekkürler.

“Sizlere güzel bir hediyem var”
Dünyanın ve ülkemizin içerisinde olduğu Covid-19 mücadelesinde, zor ama ulvi bir meslek olan hekimliğe adım attığım için gururluyum. 2014 yılında doğum günümde, ÇOMÜ Tıp Fakültesi’ne kayıt olurken, burs sözü vererek beni o gün mutlu eden sizlere güzel bir hediyem var. Okulumu ikincilikle bitirdim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Eğitim, kültür ve bilgi aydınlığa açılan en geniş penceredir.” Eğitime vermiş olduğunuz destekler için sozsuz teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

“Kendisiyle gurur duyuyoruz”
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Gururla söyleyebilirim Çanakkale’de eğitime en fazla katkı sunan kurumların da başında geliyoruz. Eğitimine destek verdiğimiz ve bugün doktor olarak aramızda bulunan Müge kardeşimize meslek hayatında başarılar diliyorum. ÇOMÜ Tıp Fakültesini ikincilikle bitirdi. Kendisiyle gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Vali Aktaş tarafından Dr. Büyükaksoy’a hediye verildi”
Meclis Toplantısına davet üzerine katılan Vali İlhami Aktaş ise meclis toplantısının sonunda, Dr. Müge Büyükaksoy’a hediyesini takdim etti.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech