Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lapseki İlçe Başkanı Duman

DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları

DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları son sürat devam ediyor. Partinin Kurucu Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Duman oldu.

Teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren DEVA Partisi, İlçe Başkanlarını bir bir belirlemeye devam ediyor. Partinin Lapseki İlçe Başkanı ise Hüseyin Duman oldu.

İl Başkanı Berkan Karaca, konu ile ilgili, “Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden il kurucu heyetimiz Lapseki İlçemize Kurucu Başkan olarak Hüseyin Duman’ı görevlendirmiştir. Başkanımız ile memleketimizin sorunlarına DEVA olmak için var gücümüzle çalışacağız. Kendisinin görevinde başarılı olacağına inancımız sonsuz olup, Lapseki’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Hüseyin Duman kimdir?
Hüseyin Duman 1979 yılında Avusturya’da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Lapseki’de, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Duman, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri üzerine yüksek lisansına devam etmektedir. Sigorta sektöründe, faaliyet gösteren Hüseyin Duman, Lapseki İş Adamları Derneği Kurucu Başkanlığı ve Çanakkale Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech