Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kısa zamanda büyük değişim yaşadı”

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Burada açıklamalarda bulunan Turan, “Simgelerin köprüsü 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yapılmaya başlanmasıyla, kısa zamanda büyük değişim ve dönüşüm yaşayan ilçemizin konumunu değerlendirdik” şeklinde konuştu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Burada açıklamalarda bulunan Turan şöyle dedi:

“Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, 2500 yıllık mitolojik mirasa sahip, Çanakkale’mizin meyve deposu, adeta bir kiraz cenneti Lapseki’mizdeydik. İlk olarak, doğup büyüdüğümüz, baba ocağımız ilçemizin en büyüğü, 1924 doğumlu Fatma Teyzemizi ziyaret ettik, hayır duasını aldık, geçmiş yılları yad ettik. Göreve yeni başlayan Kaymakamımız Fatih Çelikkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinden bulunduk. Ardından Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz ve ekibi ile toplantılar yaptık.”

“İlçemizin tüm Oda başkanları; Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ergin, Umurbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Öner ile talep ve beklentilerin yanı sıra pandemi sürecindeki ekonomik ve sosyal destekleri değerlendirdiğimiz toplantılar yaptık. Simgelerin köprüsü 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yapılmaya başlanmasıyla, kısa zamanda büyük değişim ve dönüşüm yaşayan ilçemizin konumunu değerlendirdik.”

“Daha sonra İlçe Başkanımız Namık Ergin, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Engin, teşkilatımız, üyelerimiz ve hemşehrilerimiz ile buluşarak Lapseki’miz üzerine sohbet ettik.”

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech