Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş’tan Bozcaada çıkarması

Bir dizi ziyaret ve

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozcaada ilçesine giden Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çanakkale Valiliği’nin haberine göre; Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik’in de bulunduğu ziyarette Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Vali İlhami Aktaş’a ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Bozcaada Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, 5. Komando Alayı Piyade Birlik Komutanlığını ziyaret etti. 5. Komando Alayı Piyade Birlik Komutanı Binbaşı Gökhan Özütemiz tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, 5. Komando Alayı Piyade Birlik Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Serdar Korkmaz ile görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri Bahattin Pesen ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Aktaş, Bozcaada ziyaretleri kapsamında Bozcaada Belediyesini ziyaret etti. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerle ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Turizm İşletmeleri Derneği üyeleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Bozcaada turizminin sürdürülebilir tanıtımının gelişmesi, Bozcaada gastronomisinin ön plana çıkarılması, Bozcaada turizmi ile adada sürdürülebilir ekonominin sağlanması, Bozcaada turizminin geliştirilmesi konusunda gerekli fizibilite çalışmalarının yapılması, bölgenin turizm alt yapı ve üst yapı çalışmalarının iyileştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile Bozcaada’nın ulusal ve uluslararası alanda tanıtım faaliyetleri değerlendirilerek yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. Bozcaada turizmi ile ilgili yapılması gereken ve önem arz eden çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması kararlaştırıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech