Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boğazgücü Engelliler’den Vali Aktaş’a ziyaret

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Ali Yasin Zengin, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Cesur, sporcular Onur İlk, Cahit Acar, Alihan Üstün, Mehmet Ordu, Burak Çakıl ve Davut Çalışkan Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Çanakkale Valiliği’nin haberine göre; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’inde bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yasin Zengin, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Cesur ve sporcular ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Sporcuların katıldığı müsabakalar hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, sporcuları tebrik ederek,  başarılarının daim olmasını diledi. Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulüp yönetim kurulu başkanı Ali Yasin Zengin ve sporcular desteklerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür ederek Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünün 17 numaralı formasını takdim ettiler.

Aktaş, Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü’nün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech