Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşturucu Satıcısı Kıskıvrak Yakalandı

Biga’da, İl Jandarma Komutanlığınca

Biga’da, İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen uyuşturucuyla mücadele operasyonunda bir kişi uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suçüstü baskınla gözaltına alındı.

Biga’da, İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen uyuşturucuyla mücadele operasyonunda bir kişi uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suçüstü baskınla gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen uyuşturucuyla mücadele operasyonu kapsamında edinilen istihbarat sonucu H.B. isimli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Adli makamlarla koordine sağlanarak gerekli arama kararları alındıktan sonra, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce Biga ilçe merkezinde H.B. isimli şahıs, S.D. isimli şahsa toz esrar maddesini satmaya çalıştığı esnada 40 gram toz esrar maddesi ile birlikte suçüstü yakalandı.

H.B. isimli şahsa ait 3 ayrı adreste uyuşturucu madde arama köpek unsurunun da desteğiyle yapılan arama faaliyeti sonucunda 30 gram toz esrar, 1 adet uyuşturucu madde içmede kullanılan 5 litrelik pet şişe, ile 1 adet aynı amaç ile kullanılan 1.5 litrelik pet şişe ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen toplam 70 gram toz esrar maddesi ile uyuşturucu madde içmede kullanılan malzemelere Cumhuriyet Savcısının talimatı ile el kondu.

Şüpheli H.B. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edilirken, S.D. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech