Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğangün ve yönetimi güven tazeledi

Çanakkale Dişhekimleri Odası’nın 11.

Çanakkale Dişhekimleri Odası’nın 11. Olağan Genel Kurul’u geçtiğimiz gün gerçekleşti. Saat 17.00’a kadar devam eden oylamanın ardından Dt. Süleyman Sami Doğangün ve Yönetim Kurulu üyeleri, güven tazeleyerek, 2020-2022 yılları 11. Çalışma döneminde de tam kadro olarak “göreve devam” dediler.

Dişhekimleri Odası’nın haberine göre; Çanakkale Dişhekimleri Odası’nın 11. Olağan Genel Kurul’u geçtiğimiz gün gerçekleşti. Covid-19 pandemisi sebebiyle gerekli önlemlerin alındığı Genel Kurul, İstiklâl Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Divan Başkanlığı’nı Dt. Selahattin Özcan’ın yaptığı Genel Kurul’da diğer Divan Üyeleri Dt. Can Kerem ve Dt. Serhat Kuru oldu. Oda Başkanı Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN’ün 2018-2020 Faaliyet Raporunu sunmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek oylandı. Oda Organları için önerilen listenin Merkez İlçe Seçim Kurulu’na teslimi ile Genel Kurul sona erdi.

12 Temmuz 2020 Pazar günü Saat 09.00’da başlayan seçim ise saat 17.00’ye kadar devam etti. 125 Oda üyesinden 44’ünün oy kullandığı seçim sonucunda, Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN ve Yönetim Kurulu üyeleri, güven tazeleyerek, 2020-2022 yılları 11. Çalışma döneminde de tam kadro olarak “göreve devam” dediler.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech