Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatilciler yollara çıktı İskele yoğunlaştı

Asya ile Avrupa’yı birbirine

Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan, iskele, pandemi öncesinde yaşanan yoğun günlerine geri döndü. Yaz başından beri koronavirüse karşı titiz olan vatandaşlar tatillerini ertelemişler ve o uzun araç kuyrukları görülmemişti. Geçtiğimiz hafta sonu İskele Meydanı’nda araç yoğunluğu artarken, vatandaşlar tatil için yollara çıkmaya başladılar.

Çanakkale’nin en büyük problemlerinden birisi olan şehir içinde kalan iskele, yine pandemi öncesi haline döndü. Cumartesi günü Kilitibahir’de, Eceabat’ta ve Çanakkale Merkez’de araç yoğunluğu arttı.

4 gün sürecek olan Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, tatil için yurttaşlar yola çıkmaya başladılar. İstanbul’da sokağa  çıkma kısıtlamaları, pandemi sürecindeki tedbirler ve her an her yerde virüs bulaşacakmış kaygısından bunalan İstanbullular, tatillerini Çanakkale’de ve Ege’de geçirmek için yola koyuldular. Cumartesi günü İskele Meydanı’nda, Trafik Şube ekiplerince, alınan önlemler kapsamında, bölgeye şeritler çekildi. İskele Meydanı geçişe kapatıldı ve gemi kuyruğunun düzenli bir şekilde ilerlemesi için önlemler alındı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech