Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Çanakkale 11 kurultay delegesi ile temsil edilecek”

Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak kutlanan, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, dün CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklama sonrası, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, hafta sonu gerçekleşecek olan kurultay öncesi bilgilendirmelerde bulundu.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, CHP Merkez İlçe örgütü tarafından basın açıklamasında bulunuldu. Açıklama sonrasında, hafta sonu gerçekleşecek olan kurultay hakkında bilgilendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, “Kurultay delegeleri bilinçle hareket edeceklerdir” ifadelerinde bulundu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, “İl kongresinde iki liste yarışmıştı. Orada, hem il yönetimleri ile birlikte kurultay delegeleri de oylanıyor. Orada oluşan sonuçta, 8 tane ilçe başkanlarımız ve geçmiş dönem il başkanımız belirlendiler. 3 tane de doğal delegemiz var. Çanakkale 11 kurultay delegesi ile temsil edilecek. Kurultay delegeleri seçilmişlerdir ve o bilinçle hareket edeceklerdir.

Cumhuriyet Partisi, buradan öte genel başkanın elini kuvvetlendirecek. Daha önce yapılmamış, eksik kalan işleri yapacak birikimlere sahiptir. PM adaylıkları baya bir fazla olacak. En doğru, sağlıklı arkadaşların önleri açılacaktır” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech