Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Kadın Kolları eyleme geçti

CHP İl Kadın Kolları

CHP İl Kadın Kolları organizasyonu ile ilçe kadın kolları dün, Ercan Adsız Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Bozcaada ve Gökçeada ilçe başkanlarının dışında tüm başkanların katılımları ile sağlanan çalıştayda, İstanbul Sözleşmesi ve sosyal medya kullanımı başta olmak üzere birçok konu görüşüldü.

Kadın cinayetleri ve kadınların toplum içinde yaşadığı sorunların üst noktaya ulaşması, hatta bardağı taşırması CHP İl Kadın Kolları’nı eylemselliğe geçirdi. Dün Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan, Ercan Adsız Konferans Salonu’nda kadın kolları bir araya geldi ve bir çalıştay gerçekleşti. Başta İstanbul Sözleşmesi olmak üzere farklı konular hakkında istişarelerin gerçekleştirildiği toplantı, sabah 11.00’de başladı ve 17.00’de son buldu.

 “Seçime hazırız”
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, “Tüm ilçelerimizi davet ettik. İki adamız haricinde 10 ilçemiz ile buradayız. Çalıştayımızın amacı, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale kadın örgütü olarak ayakta, dimdik pandemiye de seçime de hazırız.

“Deklarasyon yayınlayacağız”
Çalıştayımız sabah 11.00’de başladı ve akşam 17.00’de son buldu. Birinci bölümümüz, sosyal medya kullanımı ve İstanbul Sözleşmesi konuşuldu, bilgilendirmeler yapıldı. İlçe Başkanlarımız ikinci bölümde tek tek söz alarak, ilçelerde yaşananları masaya yatırdılar. En sonda ise bir deklarasyon yayınlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech