Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Siyasete yeni bir soluk getirmek için kurulduk”

Gelecek Partisi il yönetimi geçtiğimiz gün Truva Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ve Kültür ve Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ da gerçekleşen toplantıda yer aldılar.

Gelecek Partisi kurulduğu günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarını neredeyse tamamladı. Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım olurken, yönetimde Çanakkalelilerin yakından tanıdığı isimler yer aldı. Parti teşkilatı geçtiğimiz gün, sabah saat 10.00’da Truva Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı, 24.Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Kültür-Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ da katıldı.

“152 cesur kurucumuz ile siyasete yeni bir soluk getirmek üzere kurulduk”

Toplantıda konuşan İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, “152 cesur kurucumuz ile Türk siyasetine yeni bir soluk getirmek üzere partimiz kuruldu. Cesur diyorum çünkü ülkemizde iktidar partisi ve ortakları dışında bir partide siyaset yapmak cesaret işi oldu. 63 ilimizde il başkanlarımız atandı. Harıl harıl teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. En geç Eylül ayında birinci olağan kongremizi yapacağız.

“Başkanlarımız gece-gündüz çalışıyorlar”

Çanakkale ilinde, Merkez ilçe, Ezine, Biga ve Çan ilçe başkanlarımızı atadık. İlçe başkanlarımız yönetimlerini oluşturmak için gece gündüz çalışıyorlar. Elimizdeki isim havuzundan partimizi en güçlü şekilde temsil edecek arkadaşlarımızla yolumuzda yürümeye çalışıyoruz. Anadolu’nun dört bir köşesinde Gelecek Partisi olarak gönüllere girmek üzere çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“6 ayda 63 ilde, 245 ilçede taşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık”

Kültür ve Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ, “Geleceğimiz için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Biz bizlere belirlenen görev çerçevesinde, teşkilatlarımızı illerimiz bazında ziyaret ediyoruz. Biz gezdiğimiz yerlerde hem teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz hemde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyoruz. Türkiye’de parti kurmanın bile cesaret istediği bir yere geldik. 152 cesur kurucu ile Gelecek Partisi kuruldu. Gelecek Partisi 12 Aralık’ta kuruluşunu ilan etti. Yaklaşık 6 ayda 63 ilde, 245 ilçede teşkilatlandı.Şu anda Türkiye Cumhuriyeti’nde, başkanlık sisteminin getirdiği otoriter sistemin, baskıcı anlayışın hakim olduğu ülkemizde, özgürlükleri savunan bir Gelecek Partisi kuruldu” ifadelerinde bulundu.

“Sitem bozukluğu sonrası toplumda bir talep oluştu”

Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “ Çanakkale ruhu ile çıkmış bir partiyiz. Özellikle gezdiğimiz yerlerde bir ümit olmanın, alternatif olmanın mutluluğunu gördüm. Esnafımızın kepenk kapatacak duruma geldiğini gördüm. Sayın Genel Başkanımız Başbakanlığı bıraktığı dönemde ve sonrasında yanında olan isimlerdenim. 21-22 ilimizi gezdik. İlk zamanlarda böyle bir beklenti yoktu. Gençlerle bir araya geliyorduk, üniversitelerde gençlerle istişarelerde bulunuyorduk. Belli bir süre sonra, memlekette yaşanan otoriter sistem, yarı başkanlık, ucube sistemin uygulamaya girmesinden sonra artan sistem bozukluğu dolayısıyla toplumda yükselen bir talep oluştu” açıklamasında bulundu.

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech