Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma ve Müftülükten ortak program

15 Temmuz Şehitleri Anma,

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ve Çanakkale İl Müftülüğü, Hastane Bayrı Şehitliği’nde bir tören düzenlendi.

15 Temmuz darbe teşebbüsünün yıldönümü olan 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile çeşitli programlar gerçekleştirildi. Bu programlardan biri de Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ve İl Müftülüğü tarafından Hastane Bayrı Şehitliği’nde gerçekleştirildi.  Hastane Bayrı Şehitliği’nde düzenlenen programa, İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, Jandarma Komutanlığı personeli ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Şehitler Camii İmamı Yahya Çelik Kuran-ı Kerim okudu.  Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, dua okudu. Yapılan duaların ardından İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, Jandarma Komutanlığı Personeli ve aileleri şehitlikteki mezarların başına karanfil bıraktı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech