Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

TİYATRO HA!

Bugün, hain darbe girişiminin yıldönümü. Her geçen gün, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, içten içe, nasıl kuşatıldığını ve ne kadar büyük bir tehlike atlattığını görüyor, şahit oluyoruz. Onlarca insanımızın şehit, binlerce vatandaşımızın gazi olduğu bu hain darbe girişimine, tiyatro diyenler de, olanları gördükçe, sus pus oldular.

15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türüdür. Türk milleti işgali engellemiştir.15 Temmuz, karanlık bir planın; istismar ve takiyye fanusuna saklanmış hain bir terör örgütünün, Türkiye’yi yıkma teşebbüs ve tertibidir. Peyami Safa der ki: “İnsan saatlerce derdini anlatsa, bunun etkisi bir haykırış, bir çığlık kadar olamaz.” 15 Temmuz Türkiye’nin çığlığıdır. Ederi bir dolar olan şerefsizler verilen salalarla, tankın önüne sere serpe yatan kahramanlarla durdurulmuş, dağlanmış ve dağıtılmışlardır. Ayağa kalkan diriliş ruhu, milleti diri diri yakmak ve toprağa yatırmak isteyen hainleri ve arkalarındaki güçleri, yerle yeksan etmiştir.15 Temmuz’da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. İstiklalimize göz diken, varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür.15 Temmuz’da 249 vatan evladı şehit, 2 bin 193 vatan evladı gazi olmuştur. Hepsine şükran borçlu olduğumuz unutulmamalıdır.

MİLLİ ŞUUR
Milli şuur ayakta değilse, millet ölüm yatağındadır. Bizi geleceğe taşıyacak olan bu şuur, kardeşlik hukuku, iç barış ve huzur ortamıdır. Milli ruh; bezginlik, baygınlık, durgunluk, teslimiyet ve mağlubiyet tanımaz, kabul etmez. Dayanışma ve kucaklaşmayla her mihnet aşılacaktır.15 Temmuz’da destan yazan milletimizle övünüyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Yanılıp, yenilip yeni bir darbe girişimini aklından, havsalasından geçiren varsa, ölümü göze almış demektir, bunu da özellikle hatırlatmak isteriz. 15 Temmuz FETÖ kalkışmasına, kontrollü darbe demek her şeyden önce aklın inkârı, vicdanın itlafı, yalın gerçeklerin imhasıdır. Buna da hiç kimsenin hakkı yoktur, olamayacaktır. 15 Temmuz’da, milli iradenin temsil edildiği TBMM defalarca bombalanmış, kurşun yağmuruna tutulmuştur. Tarih sayfalarını karıştırdığımızda, örneğine neredeyse hiç rastlanmayacak alçaklıklar, akla hayale sığmayan, şiddet dolu sahneler, meşum ve melun 15 Temmuz gecesinde yaşanmıştır. Çanakkale’de müstevlilerin yarım bırakmak zorunda kaldıkları zulmü, hain FETÖ’cüler tamamlamak istemişlerdir. Milli Mücadele’de kovalanan Türk düşmanları, aradan geçen 94 yıl sonra, bellerini doğrultup devşirdikleri Pensilvanyalı teröristlerle, Türkiye’yi önce teslim, daha sonra da tepeden tırnağa tasfiye etmeye kalkışmışlardır. 15 Temmuz tarihi bir hesaplaşma, tarifsiz bir hıyanettir. Bizler, Türk milliyetçileri, Ülkücüler olarak, konu vatan ve millet olunca, fedakârlıkta sınır tanımayız. Ülkücülük en kutlu vasıf, Ülkücü ise en şuurlu varlıktır. Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır. Şu tarihi seslenişi birlikte söyleyip, beraber haykıralım: Ne Mutlu Türk’üm diyene…”

Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech