Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de kılıçlar çekildi

Çanakkale siyasi tarihinde ilk

Çanakkale siyasi tarihinde ilk kez, İl Genel Meclisinde çoğunluğu ele geçiren Cumhuriyet Halk Partisi, bu başarısını birbirlerini disipline sevk ederek taçlandırdılar.

İl Genel Meclis Başkanı seçilen Sadık Göğüsgerin’i disipline sevk etmek için toplantılar gerçekleştirildi. Merkez İlçe yönetiminin başkan Sadık Göğüsgeren’in, 21 kişilik WhatsApp grubunda kullandığı bir çümle için disipline sevk edilmesi kararının alındığı öğrenildi. Başkan Göğüsgeren’in önce savunması istenecek, ardından da ihraç isteği ile disipline sevk edileceği ileri sürüldü.

İsmini açıklamak istemeyen bir partili asıl tartışma ve kavgaların, İl seçiminden  kaynaklandığını, yönetimler arasında hala İl Başkanlığı seçiminin intikamı alınmaya çalışıldığı, partinin şimdi de iki grup olarak sürtüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. Bilindiği gibi İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren’in Genel sekreter Muharrem Erkek’i desdeklediği, asıl nedenin bu olduğu için disipline sevk edildiğini de sözlerine ekledi.

Siyasi çevrelerin iddiasına göre merkez İlçe ile İl yönetimi arasındaki bu ayrışmanın ve tartışmanın, fitilin ateşlenmesi anlamına geldiği ileri sürüldü. Kısacası Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisinde sular hiç durulmuyor.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech