Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 yılda neler oldu?

Biga Belediyesi Temmuz ayı

Biga Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında 20 gündem maddesi görüşülürken, Biga Belediyesi’nin 1 yılda hayata geçirdiği proje ve çalışmalar canlı yayında meclis üyelerine ve vatandaşlara sunuldu. Toplantıya, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyup maske takarak katılırken, toplantı Biga Belediyesi’nin Facebook sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

Biga Belediyesi’nin haberine göre; Biga Belediye Meclisi Temmuz 2020 olağan meclis toplantısı Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında 7 Temmuz 2020 Salı saat 16:00’da Atatürk Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantıda 20 gündem maddesi görüşülüp oy birliğiyle karara bağlandı. Toplantıya, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyup maske takarak katılırken, toplantı Biga Belediyesi’nin Facebook sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

Meclis toplantısında Biga Belediyesi tarafından Biga Devlet Hastanesi önüne yapılan çamlık kafe parka 1989-2004 yılları arasında Biga Belediye Başkanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Şükrü Kemerli’nin isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

“BU YIL KURULUŞUN 150’İNCİ YIL DÖNÜMÜ”
Başkan Erdoğan, “Biga’mıza 15 yıl belediye başkanlığı yapmış, birçok hizmeti olmuş ve geçtiğimiz aylarda ebediyete intikal etmiş çok kıymetli belediye başkanımız Şükrü Kemerli’nin ismini parkımıza veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah rahmet eylesin. Bu arada Biga Belediyemizin bu yıl kuruluşunun 150. yıl dönümü. Belediyemizin kuruluşundan bugüne belediye başkanlığı yapan belediyemizde çalışan, meclis üyesi olarak görev yapan ve ahirete intikal eden tüm büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun inşallah” dedi.

Encümen üyelerinin Cumhur İttifakı adına Mümin Kahraman ve Yahya Bulan’ın seçilmesinin ardından ihtisas komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda Biga Belediyesi 2019 yılı faaliyet raporu Belediye meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

“BİGAMIZ İÇİN DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Erdoğan, “Biz seçimlerden önce her yıl belediyemizin durumu ile ilgili kamuoyunu ve halkımızı bilgilendireceğimizi söylemiştik. Fakat pandemiden dolayı Nisan ayında yapamadık. Maliyet tablosunun, tüm çalışma ve projelerin yer aldığı videoyu izleyeceğiz” dedi. Büyük beğeni toplayan 1 yıllık çalışma ve projelerin detaylı olarak anlatıldığı bilgilendirici videonun katılımcıların ve ekran başındaki vatandaşların izlemesinin ardından söz alan Başkan Erdoğan, “Allah hepinizden razı olsun. Allah ilk önce hepimize sağlık versin. Sağlığımız yerinde olduğu sürece inşallah daha güzel işleri hep beraber Biga’mız için yapacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech