Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mini Cooper” Sahibine Teslim Edildi

Esas 17 Burda AVM’nin

Esas 17 Burda AVM’nin 29 Kasım 2019 – 17 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlediği, aynı gün içinde toplamda her 150 TL’lik alışveriş ile çekilişe katılma hakkı sunan kampanya kapsamında hediye edilen “Mini Cooper”, talihlisi ile buluştu.

Esas 17 Burda AVM’nin haberine göre; Noter huzurunda, ziyaretçilere açık olarak gerçekleştirilen çekilişle belirlenen, kampanyanın talihlisi Necmiye Güler’e ayaklarını yerden kesecek hediyesi teslim edildi. Çanakkalelilere her zaman özel deneyimler yaşatan Esas 17 Burda AVM, aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Esas 17 Burda AVM Hakkında…
Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 17 Burda AVM, Çanakkale’de 2015 yılında kapılarını ziyaretçilerine açmıştır. Esas 17 Burda AVM, 34 bin m2’lik kiralanabilir alanı, 111 mağaza sayısı, 1.000 araç kapasiteli otoparkı, 2.400 m2’lik hipermarketi, 900 m2’lik elektronik marketi, 10.350 m2’lik anchor moda mağazaları ile alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunmaktadır.

Çanakkale’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 17 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP’nin organize ettiği MarCom Ödüllerinde “Troia Sergisi ve Etkinlikleri” projesiyle 1 Platin ve 1 Altın ödülün sahibi olarak da başarısını tescillemiştir.

Esas Gayrimenkul Hakkında
Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, 945 bin metrekare kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır. Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut ve 1 otel projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yönetimini üstlendiği MalatyaPark, Sanko Park Gaziantep ve Konya Kentplaza ile birlikte toplamda 63 projeyle alışveriş merkezi otel ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech