Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal medya boykotuna katılacaklar mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyaya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyaya yönelik açıklamalarının ardından AK Parti ve MHP kadrolarında yer alan önemli isimler, sosyal medya hesaplarını teker teker kapatmaya başlayarak yeni bir akım oluşturdular. Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Cumhur ittifakının Çanakkale başkanları da kısa bir değerlendirmede bulundu. AK Parti İl Başkanı Naim Makas atılacak adıma dair ‘Henüz değerlendirme yapmadıklarını’ belirtirken MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ise ‘Genel Merkez’in arkasında’ olduklarını ifade etti.

Kamuoyu bir süredir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a atılan bir tweet yüzünden “sosyal medya”nın karşı karşıya kaldığı “kapatılma/kısıtlanma” riskini konuşuyor.

Konuyla ilgili ilk açıklama, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, hem bakanı hem de damadı olan Berat Albayrak’a sahip çıkarak “Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ‘DEĞERLENDİRME YAPMADIK’ MHP ‘ARKASINDAYIZ’ DEDİ
Ardından ise pek çok AK Partili ve MHP’li isim teker teker sosyal medya hesaplarını kapatmaya başladı. Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz AK Parti ve MHP’nin Çanakkale il başkanları da fikirlerini beyan ettiler.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, konuya dair ‘Henüz değerlendirme yapmadıklarını’ belirtirken MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ise ‘Genel Merkez’in arkasında’ olduklarını ifade etti.

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech