Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İyi ki pandemi var!”

Çanakkale Belediyesi Temmuz Ayı

Çanakkale Belediyesi Temmuz Ayı Belediye Meclis Toplantısı, dün akşam saat 17.00’da Parion Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen, Ankara’da yapılması planlanan ‘Büyük Savunma Mitingi’nin Valilik tarafından ‘pandemi’ gerekçe gösterilerek engellendiğini kaydetti. Gezen, alınan ‘yasak’ kararına “Lise ve üniversite sınavlarında, öğrencileri sınıflara toplarken pandemi yok muydu?” şeklinde çıkışırken Başkan Gökhan ise konuyla ironi ile yaklaştı. Gökhan, “pandemi”nin muhalefetin önünü kesmek için bir bahaneye dönüştüğünü “İyi ki pandemi var!” sözleriyle anlattı.

Çanakkale Belediyesi Temmuz Ayı Belediye Meclis, dün akşam Parion Hotel’de Ülgür Gökhan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Çoklu Baro Sistemi tartışmaları damga vurdu.

“SINAV ZAMANLARINDA PANDEMİ YOK MUYDU?”

Sisteme karşı olan avukatların Ankara’da planladığı ‘Büyük Savunma Mitingi’nin Ankara Valiliği tarafından “15 gün süre ile eylem, gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığı” açıklamasıyla engellenmesi muhalefet sıralarında tepkiyle karşılandı. CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen konuyla ilgili “Daha önce pandemi yok muydu? Öğrencileri lise, üniversite sınavları için sınıflara topladılar. O zaman risk yok muydu?” açıklamasını yaptı.

Başkan Ülgür Gökhan da avukatların savunma hakkını haykırmak için yapacakları mitingin engellenmesine tepki gösterdi. Gökhan, “pandemi”nin muhalefetin önünü kesmek için bir bahaneye dönüştüğünü “İyi ki pandemi var!” sözleriyle anlattı.

Esra Çanlı

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech