Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akaryakıt Kaçakçısı Yakayı Ele Verdi

Çanakkale Kaçakçılık ve Organize

Çanakkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen kaçak akaryakıt (karışımlı akaryakıt – 10 numara yağ ) suçunun önlenmesine yönelik çalışmalar neticesinde Çanakkale’nin İsmetpaşa Mahallesi Küçüksanayi Sitesi 9. Sokak üzerinde bir aracın kaçak akaryakıt taşıdığı tespit edildi.

Araçta bulunan 2 bin 800 litre karışımlı akaryakıta ve bir dalgıç pompaya savcılık talimatıyla el konuldu. T.D isimli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı ve ifadesinin ardından Savcılık talimatıyla Şube Müdürlüğünden salıverildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlandı.

Kısa vadede ekonomik görünen 10 numara yağ kullanımı uzun vadede ekonomik, güvenlik ve çevre açısından risk oluşturmaktadır. Bu nedenle madeni yağ ve petrol ürünlerinin üretimini veya denetimini yapan kurum ve kuruluşlarca kontrol edilmektedir. Tüketicilerin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi, gerekli önlemleri alması, alınan önlemlere uyulması kendi güvenlikleri ve çevre güvenliği açısından önem arz etmektedir.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech