Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KYK Personeline Teşekkür Belgesi Verildi​

Çanakkale Gençlik ve Spor

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Pandemi (Covid-19) sürecinde, yurt dışından gelen vatandaşlara ev sahipliği yapan karantina yurtlarındaki personellere gösterdikleri özveriye nedeniyle Teşekkür Belgesi verildi.

Tüm dünyayı etkileyen öldürücü COVİD-19 Corona virüsü sebebiyle dünyanın pek çok ülkesinde yaşayan Türk vatandaşları, ülkeye getirildi. Vatandaşlar, getirildikleri illerde ise yurtlara yerleştirilerek karantinaya alındı. Burada 15 gün geçiren ve herhangi bir rahatsızlık belirtisi göstermeyen kişiler ise, gözetim sürelerinin ardından memleketlerine gitti.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise konuyla ilgili çalışmalarından dolayı KYK personeline teşekkür etti. Yapılan açıklamada şöyle dendi:

“Pandemi (Covid-19) sürecinde ülkemizin birçok ilinde, yurt dışından gelen vatandaşlara ev sahipliği yapan karantina yurtlarından biri de Çanakkale Kız Yurdu’ydu. Süreç boyunca gerekli önlemleri alarak, her türlü fedakârlığı üstlenip görevinin başında olan personellere gösterdikleri özveriye ve verdikleri emeğe teşekkür etmek için Çanakkale Valiliğinin verdiği Teşekkür Belgeleri takdim edildi.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech