Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Başkanlar Truva Otel’de buluştu

Çanakkale’nin CHP’li belediye başkanları,

Çanakkale’nin CHP’li belediye başkanları, Truva Otel’de bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Bu pandemi süreci dolayısıyla hepimiz çok çalıştık. Tüm belediye başkanlarımın emeklerine sağlık sosyal demokrat belediyeciliğinin yapılması gerekenlerini her şekilde yerine getirdiler. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sağlandı. Hatta bu birlik ve beraberlikte bir önerimiz doğrultusunda da birlikte hareket etmeyi ve Çanakkale’deki ihtiyaç sahibi olan diğer yerlere de belirli desteklerin sağlanmasını da hep birlikte sağlamış olduk” ifadelerini kullandı.

Pandemi dolayısıyla bir süredir yapılamayan CHP’li belediye başkanları toplantısı, dün Truva Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural şu ifadeleri kullandı:

“BU SÜREÇ DOLAYISIYLA HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞTIK”
“İl yönetimi seçimleri sonrasında belediye başkanları grubumuzla yaptığımız ilk toplantımız bu. Bu toplantımız bugüne kadar gecikmesinin nedeni tabi ki hepinizin malumu pandemi süreci. Bu pandemi süreci dolayısıyla hepimiz çok çalıştık. Tüm belediye başkanlarımın emeklerine sağlık sosyal demokrat belediyeciliğinin yapılması gerekenlerini her şekilde yerine getirdiler. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sağlandı. Hatta bu birlik ve beraberlikte bir önerimiz doğrultusunda da birlikte hareket etmeyi ve Çanakkale’deki ihtiyaç sahibi olan diğer yerlere de belirli desteklerin sağlanmasını da hep birlikte sağlamış olduk.”

“EKONOMİNİN NEREYE GELDİĞİNİ BİLİYORUZ”
Önümüzdeki süreç tabi ki bizim için bir iktidar süreci. Önümüzde bir iktidar kurultayımız var. İktidar kurultayımızın tarihi belli oldu ve büyük bir ihtimalle bu kurultayın adı bile iktidar kurultayı olabilecek durumda. Ama biz buna kendi içimizdeki il başkanları grubu içerisinde iktidar kurultayı diyebiliyoruz. Çünkü günümüz koşullarında Türkiye’de yaşanan her şeyi hepimiz biliyoruz hepimiz yaşıyoruz. Günümüz koşullarındaki ekonominin nereye geldiğini biliyoruz.”

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
“Covid sürecinin buna etkilerini çok anlamlı bir şekilde yaşıyoruz. Değerli belediye başkanlarımın birçoğu sahil kesimlerinde zaten görev yapıyorlar. Dolayısıyla oradaki turizmin etkileri belli. Tarımdaki üretim var ama satış beklenildiği derecede yok. İşsizlik istihdam sorunları her geçen gün artıyor. Bu nedenlerden dolayıda bundan sonraki süreci biz, kendimizi iktidara hazırlamak olarak görüyoruz ve hedefimiz iktidar ve bunu birlikte başaracağız hepinize çok teşekkür ederim.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech