Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü: “Olağanüstü bir yıl yaşadık”

Bugün, Çanakkale İl Milli

Bugün, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet sitesinden yayınlanan metin ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Sınava girecek öğrencilerin yanı sıra, her zaman çocuklarının yanında olan velilerin heyecanını paylaştığını söyledi ve bütün öğrencileriyle aynı sınav stresini yaşayan, onlara her konuda desteklerini esirgemeyen bütün öğretmenlere teşekkür etti.

Yılmaz, “Olağanüstü bir yıl yaşadık. Ne pandemi süreci ne de diğer olumsuzluklar sizi yolunuzdan alıkoyamadı. Sizler tamamen başarıya, geleceğinize odaklandınız. Sizlerin azmine, gayretine ve gözlerinizdeki umuda bizler de şahit olduk.  Hayat sınavlardan ve puanlardan ibaret değildir. Aldığınız notlar sizin kişiliğinizin ve erdemlerinizin göstergesi değildir. Sonuç ne olursa olsun; sizler bizim göz aydınlığımız, geleceğimizsiniz. Bizim için çok değerlisiniz.  Önemli olan geleceğe hazırlandığınız bu günlerde eksiklerinizi görmeniz ve kendinizi geliştirmeye devam etmenizdir.” dedi.

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech