Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Tefeciler Adliye’ye sevk edildi

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü tarafından Çanakkale merkezde tefecilik suçu yaptığı tespit edilen M.Ö ve H.S isimli iki şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, Emniyet’teki işlemlerinin ardından ise Adliye’ye sevk edildi.

Çanakkale merkezde tefecilik suçu yaptığı tespit edilen M.Ö ve H.S isimli iki şahıs Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, Emniyet’teki işlemlerinin ardından ise Adliye’ye sevk edildi.

Konuyla ilgili Emniyet’ten yapılan açıklamada “Tefecilik suçu ile ilgili olarak KOM Şube Müdürlüğümüzce ilimiz merkezinde oto galericilik yapan M.Ö ve H.S yakalanmış, haksız kazançtan yaklaşık 5 milyon TL elde edildiği tespit edilmiştir. Yapılan aramalarda 1 adet sig sauer marka ruhsatsız tabanca, 1 adet suça konu senet ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında 2 şüpheli yakalanmış ve mevcutlu adliyeye sevk edilmiştir” denildi.

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech