Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Teşekkür Ederim Öğretmenim

Getto semtimizden daha kalifiye bir semt olan Konyaaltına taşınmıştık. Taşınma dolayısı ile eğitimime evimize yakın olan bir ilkokulda devam etmem gerekti. Yeni okul, yeni arkadaşlar, yeni öğretmenler. 

İngilizce Öğretmenimden Hoşlanmıştım
İngilizce öğretmenim hanımefendiden ilk gördüğüm andan itibaren hoşlanmıştım. Çok güzel ve karizmatik bir kadındı. Onun derslerini merakla bekliyordum. İngilizce derslerine çok iyi hazırlanıyordum. Hatta ve hatta evde boş zamanlarımda sözlükten kelime öğreniyordum. 

Öğretmen Duruma Uyandı
Öğretmenim benim ondan hoşlandığımı anladı. Zaten bu durumla ilk defa karşılaştığını da sanmıyorum. Derslerde soru soruyordu, sınıfın yaramazlarına takındığı tavırı bana takınmıyordu. Ders dışında beni gördüğünde selam veriyordu falan… Mükemmel bir mesafe. Mükemmel bir yaklaşım. Bu güzel yaklaşım sayesinde hoşlanma durumumun kötü olmadığını güzelce anlamıştım. Teşekkürler tiçığr.

Zeynep Bastık Blocker
Zeynep Bastık hanımefendinin olmadı bir internet düşledim bu sabah. Youtube a giriyorum kendisi, ekşi sözlükte kendisi, haber sitelerinde o…. Yeter artık diyor insan bir süre sonra. Acaba diyorum sağlam bir yazılımcıyla anlaşım ZBlocker’mı yazdırsak. Zeynep Bastıksız bir internete erişmiş oluruz böylelikle. Harika olur.

Yeteneksiz Diyemem
Sesi falan güzel, kendi de sevimli ama o kadar. Gözümüze gözümüze sokmasa kendini harika olur. Ayrıca Tarkan’ın Gitti Gideli’sini daha iyi söylemeye çalışmalı ya da söylemesin bilmiyorum.

Yetenekli de Diyemem
Yetenekli de diyemiyorum kendisi için çok garip “local celebrity” olsa bu kız iyi falan denir ama her gün önümüze düşünce olmuyor. Geniş kitleler için kötü, tatil köyleri için ideal…

Kıskanıyor Olabilir miyim?
Sanmam.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech