Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehrimizin Önemli Bir Sorunu Çözüme Kavuşuyor”

Çanakkale’de uzun yıllardır tartışılan

Çanakkale’de uzun yıllardır tartışılan ve konuşulan bir konu olan Küçük Sanayi Sitesi’nin yer değişikliği çözüme kavuşuyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğini alarak yeni sanayi planının hayata geçirilmesini sağladıklarını açıkladı.

Çanakkale’de uzun yıllardır tartışılan ve konuşulan bir konu olan Küçük Sanayi Sitesi’nin yer değişikliği çözüme kavuşuyor. Kent siyasetinde cevap bulamayan bu tartışmada AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın devreye girdi. Küçük Sanayi Sitesi yönetimiyle sık sık bir araya gelen Turan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteğini alarak yeni sanayi planının hayata geçirilmesini sağladı.

Yeni sanayi sitesi çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Grup Başkanvekili Turan, “Şehrimizin tüm sorunlarını hızlıca çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Uzun zamandır esnafımız tarafından beklenen yeni sanayi sitemizin projesi Toprak Koruma Kurulu tarafından onaylandı” dedi.

“TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK”
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, konuyla ilgili şu sözlere yer verdi: “Çanakkale’mize son dönemlerde tamamlanan projelerle beraber büyük bir talep artması oldu. Şehrimizin her geçen gün büyümesiyle beraber mevcut sanayimiz artık talebe cevap veremez durumuna geldi. Gelişen teknoloji, artan nüfus ve talep doğrultusunda yeni bir sanayi sitesi planına ihtiyaç hasıl oldu. Şehrimizin yöneticileri tarafından çözülmesi gereken konu ne yazık ki aradan geçen yıllara rağmen çözülemedi. Küçük Sanayi Sitesi yönetimimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde projenin oluşturulmasına ve ilgili bakanlıklarımızın desteklemesine vesile olduk. Şu anda şehrimizin farklı alanlarda toplam binin üzerinde yeni iş yerine ihtiyacı bulunuyor. Hazırlanan yeni sanayi alanı projesiyle tüm ihtiyaçlara cevap verilecek.”

“8 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK”
“İçerisinde 1.000’den fazla işyeri, sağlık kuruluşu, banka şubeleri, yeşil alan, kreş barındıracak olan proje Toprak Koruma Kurulu tarafından onaylandı. Covid-19 salgınına rağmen yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile beraber sanayi sitemizin en kısa sürede tamamlanıp işe başlaması için ilgili bakanlıklarımızla görüşüyoruz. 1915 Çanakkale Köprü’müzün tamamlanmasından sonra ihracata katkı sağlayacak olan bu sanayi sitemiz 8 bin kişiye istihdam sağlayacak. Şimdiden yeni sanayi alanımızın şehrimize hayırlı olmasını dilerim.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech