Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başvuru süresi 21 Haziran’da bitecek

Kale Grubu, Ashoka Türkiye

Kale Grubu, Ashoka Türkiye ortaklığı ile yeni nesil sosyal girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü başvuruları başladı.  15 Mayıs’ta başlayan ödül başvuruları 21 Haziran’da sona erecek.

Kale Grubu’nun, Kurucusu merhum İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak amacıyla, dünyanın ilk ve en geniş̧ sosyal girişimcilik ağı Ashoka ortaklığında bu yıl dördüncüsünü düzenlediği İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü için başvurular 15 Mayıs Cuma günü başladı.

Dünyaya ve çevreye kendini sorumlu hisseden ve harekete geçme cesareti gösteren sosyal girişimcilere destek olmayı hedefleyen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü başvuruları, 21 Haziran 2020 tarihine kadar www.ibrahimbodurodulleri.com adresinden yapılabilecek.

“İBRAHİM BODUR’UN MİRASINI YAŞATMAK AMACIYLA…”
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri ilgili açıklamalarda bulunan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, “Yaptığı her işte sosyal faydayı önceliklendiren kurucumuz İbrahim Bodur’un vefatının ardından, onun mirasını yaşatmak amacıyla İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü’nü hayata geçirdik. Bu yıl da ödül programının dördüncüsünü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Geleceğimize sahip çıkmanın en iyi yolunun, sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek ve yeni nesil sosyal girişimcileri teşvik etmek olduğunu düşünüyoruz. Biz sosyal girişimcileri hem Türkiye hem de dünya için geleceğin habercileri olarak görüyoruz. Kendi alanlarında çığır açacak, değişim öncüleri olarak değerlendiriyoruz. Geride bıraktığımız üç yılda gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar sonucunda, bugün bizi heyecanlandıran bir toplulukla karşı karşıyayız. Bu topluluğun, uzun vadede sürdürülebilir pozitif etki yaratacak bir güce dönüşeceğine yürekten inanıyoruz.” dedi.

KONU SINIRLAMASI YOK, 3 DALDA ÖDÜL VAR
Erken Aşama, İleri Aşama ve İş Birliği Ödülü olmak üzere üç kategoride başvuruların alınacağı İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri için herhangi bir konu sınırlaması bulunmuyor. Başvurular Kale Grubu ve Ashoka Türkiye ekiplerinden oluşan bir ön değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilecek, final aşamasına kalan on bir aday ise Türkiye’nin önde gelen girişimci, sosyal girişimci ve sektör liderlerinden oluşan bir jürinin karşısına çıkacak.

Başvurular, 21 Haziran – 15 Eylül tarihleri arasında ön değerlendirme sürecinden geçecek. Ön değerlendirmenin ardından 15 Ekim’de jüri değerlendirme süreci tamamlanacak ve kazananlar, 4 Aralık Cuma günü düzenlenecek ödül gecesinde açıklanacak.

Her birinin ödül miktarı 50.000 TL olan kategorilerin içeriği ise şu şekilde:

Erken Aşama: Belirli bir bölgede pilot uygulaması bulunan ve yarattığı sosyal etkinin yaygınlaşma potansiyeli bulunan sosyal girişimcilerin başvuruları bekleniyor.

İleri Aşama: Geniş̧ bir bölgede uygulaması bulunan ve faaliyet gösterdiği alanda sosyal sorunun çözümü için geniş çaplı bir değer önerisi sunan sosyal girişimcilerin başvuruları bekleniyor.

İş Birliği Ödülü: Sosyal faydayı önceliklendiren iki kurum arasında geliştirilen iş birliği projelerine ilişkin başvurular alınıyor.

Adaylar, İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü için katılım koşullarını ve tüm detayları https://www.ibrahimbodurodulleri.com/ adresinden öğrenebilirler.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech