Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükkuyu’da hırsızlık

Ayvacık’a bağlı Küçükkuyu Belediyesine

Ayvacık’a bağlı Küçükkuyu Belediyesine ait su deposunda bulunan 200 metrelik elektrik kablosu, seyyar jenaratör ve muhtelif su tesisat malzemesi mayıs ayı başında çalınmıştı. Olayla ilgili 2 hırsız yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan edinilen bilgiye göre; Meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde olayı T.K. ve M.S. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. 18 Mayıs 2020 tarihinde Küçükkuyu Beldesi Gökçetepe Mahallesi’nde bulunan çadırlar bölgesinde yapılan operasyon sonucu T.K. ve M.S. isimli şahıslar yakalandı.

Yakalanan şahıslarla birlikte su deposundan çalınan malzemelerden 200 metrelik elektrik kablosunun hurdacıya satıldığı tespit edilirken diğer çalınan malzemeler ele geçirilerek Küçükkuyu Belediyesi’ne teslim edildi.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla işlemlere başlanılmış olup yakalanan şahıslar, Adli makamlara edildi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech