Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Milli Mücadele 101 yaşında

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, dün sabah saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenlendi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’da, bu sene 23 Nisan ve 1 Mayıs’ın ardından, koronavirüs gölgesinde kaldı.

Türkiye’de bayramlar, özel günler koronavirüs gölgesinde kalmaya, salgın dolayısıyla sosyal mesafeleri törenlerle kutlanmaya devam ediyor. Dün saat 10.00’da, Cumhuriyet Meydanı’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal mesafeli bir tören düzenlendi.

Düzenlenen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, CHP İl Başkanvekili Doğan Ateş, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, İl Gençlik ve Spor Müdürü Aziz Sinan Alp, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP geçmiş dönem il başkanı İsmet Güneşhan’da katıldı.

Saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, İl Gençlik ve Spor Müdürü Aziz Sinan Alp, Atatürk büstüne çelenk sundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech