Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga tedbiri elden bırakmıyor  

Biga Belediyesi tarafından, koronavirüs

Biga Belediyesi tarafından, koronavirüs tedbirleri uygulanmaya, tedbirler kapsamında ilçedeki çalışmalara devam ediliyor.

 

Biga Belediyesi tarafındann, ilçede alınan önlemler ve uygulanan tedbirler aynen devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçe neredeyse baştan aşağıya yıkandı. Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’da çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

 

“Tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum”

 

Konuyla ilgili çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgilendirmede bulunan Başkan Bülent Erdoğan, “Koronavirüs pandemisi ile gerek ulusal gerekse yerel düzeyde çok başarılı bir mücadele veriyoruz. Yerel yönetimler olarak tüm ekiplerimizle Covid-19 salgınına karşı hummalı çalışmalarımız ve tedbirlerimiz ile birlikte, ekonomik ve sosyal çalışmalarımız devam ediyor. Elbette ki vaka sayısındaki düşüş ile birlikte normalleşme adımları atarken tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Biz de Biga Belediyesi olarak ekiplerimizin özverili çalışmasıyla ilçemizi baştan sona tekrar yıkayarak ardından dezenfekte ettik. Tüm ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşehrilerimden önce sağlık diyerek önlemlere sıkı şekilde devam etmelerini rica ediyorum. Zorunlu olmadıkça ev kalmaya devam ediyoruz. Herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech