Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağımsızlık ateşi hiç sönmeyecek!

Önderimiz Gazi Mustafa Kemal

Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ateşini yaktığı 19 Mayıs’ın bugün 101. yıldönümü… Vali Orhan Tavlı başta olmak üzere kent protokolü bu anlamlı günü yayımladıkları mesajlar ile kutladı.

Vali Orhan Tavlı: “Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele’nin en önemli günü olan 19 Mayıs 1919 ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek: “Herkesin ‘bitti’ dediği bir zamanda ortaya çıkan ve ‘vatan sahipsiz değildir’ diyen liderler tarihte ‘büyük’ olarak anılırlar. Atatürk’ün büyük olarak adlandırılması da tesadüf değildir.

19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Salgın nedeniyle evlerimizde olsak da yine coşkuyla yaşayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan: “19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basar, işgallerin gölgesi altındaki bir ülkenin kurtuluş meşalesini yakacak olan Önder. “Doğum günüm” dediği 19 Mayıs’ta vardığı Samsun’da kendisi ile birlikte milli mücadelenin kıvılcımları da düşmüştür artık Anadolu’ya… 101 yıl önceki bu büyük aydınlanmanın mimarı ve 101 yıldır izinden şaşmadığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan: “Milli Mücadelenin en önemli günü, Türk Milletinin sönmeyen bağımsızlık meşalesi 19 Mayıs’ı, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle;  başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar: “Anafartalar Kahramanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimizi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıktığı günün yıldönümündeyiz. 19 Mayıs, hürriyet ve istiklal kıvılcımının yakıldığı, her türlü baskı ve zulmün reddedildiği, çağdaş bireyler olmaya giden yolda, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin örnek mücadelecisinin başlangıcıdır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve özlemle anarken, tüm halkımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bütün zorluklara imkansızlıklara rağmen Türk Milletine olan inancından vazgeçmedi. Devrimlerinin ışığında ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağı ülküsünden vazgeçmedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum. Tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutlayarak, saygılar sunuyorum”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech