Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tarım alternatifi olmayan bir faktördür”

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kaya mesajında, “Tarım, insanların yaşamını sürdürebilmesi için en az hava ve su kadar önemli, alternatifi olmayan bir faktördür” ifadelerinde bulundu.

Koronavirüsten sonra,  her zaman gündeme gelen ve virüs döneminde bile sürdürülmesi gereken tarımsal üretimin önemi her geçen gün daha da anlaşılır olmaya devam ediyor. Bugün ise Dünya Çiftçiler Günü… Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Tarım sektörü yaşamsal bir öneme sahiptir”
Kaya’nın mesajında, “Tarım sektörü, gelişmişlik düzeyi ne olursa olsun, tüm ülkeler için insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasında yaşamsal bir öneme sahiptir. Ülkemizin ve pazarlarımızın tarımsal üretiminin her kademesinde alın teri olan çiftçi kardeşlerimizin üretim ve verimliliğin arttırılması, hayat standartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerinin dünya pazarlarına ulaştırılması, tarım sektörü politikalarının istihdam ve sosyal politikalar içinde ele alınması tarımsal kalkınmamızda büyük yol almamızı sağlayacaktır.

“Çiftçilerimizin emeği kutsaldır”
Tarım kesiminin geniş istihdam yaratması, insanların beslenme ihtiyacını karşılaması, sanayiye hammadde temin etmesi nedenleriyle yarınların tek çözümünün ve en önemli sektörünün tarım olduğunun bilincindeyiz. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech