Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit annelerine duygulandıran ziyaret

Valilik Vefa Sosyal Grupları

Valilik Vefa Sosyal Grupları tarafından geçtiğimiz günlerde, Çanakkale ili genelindeki şehit annelerine ziyaretler gerçekleştirildi. Annelere çiçek ve hediyeleri takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde Anneler Günü evlerde ve ziyaretsiz bir şekilde kullandı. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde en çok özel günlerin kutlanamaması moralleri bozarken, Vefa Sosyal Grupları farklı bir etkinliğe imza attılar.

Geçtiğimiz günlerde, Vali Orhan Tavlı, Anneler Günü münasebetiyle Şehit Engin Eriş’in annesi Faize Eriş’i ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takılıp sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen ziyarette Vali Tavlı, Şehit Annesi Faize Eriş’e çiçek takdim etti.

Şehit annelerine teşekkür ve şükran duygularını ifade eden Vali Tavlı, 100 Yaş Üzeri Annelerimizi ve Şehit Annelerimizi “Anneler Günü” Vesilesi İle Çanakkale Valiliği Vefa Sosyal Grupları evlerinde ziyaret etti. Hayır dualarını aldık. Bir kez daha başta Şehit Annelerimiz olmak üzere Tüm Annelerimizin “Anneler Gününü“ kutluyorum dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech