Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Güven’ temalı sohbetle ortak iyiye yoğunlaşılacak

Kale Grubu, kurucusu İbrahim

Kale Grubu, kurucusu İbrahim Bodur’un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran değerleri etrafında kurgulanan KaleTalks online sohbetlerinin dördüncüsünü ‘Güven’ temasıyla gerçekleştirecek.  

Bugünün karmaşıklaşan dünyasını daha iyi anlamlandırmayı ve geleceğe dönük bir perspektif

sunmayı amaçlayan KaleTalks sohbet serisi, mayıs ayında Kale Grubu’nun kurucusu İbrahim Bodur’un dünden bugüne köprü kuran ‘Öngörü, Cesaret, Yenilikçilik, Mücadele ve Güven’ gibi değerleri etrafında şekilleniyor.

Farklı konularda ezber bozan, kendi alanlarında dönüşüm sağlamış vizyoner kişilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan KaleTalks sohbet serisinin dördüncüsünde, içinde bulunduğumuz belirsizlik ortamında hem kurumsal hem de toplumsal boyutta güven ilişkilerimizin nasıl etkilendiği analiz edilecek. Herkesin merakla beklediği yeni normal dünyada ortak iyi ve güven ilişkisinin nasıl kurgulanacağı da ‘Güven’ kavramı üzerinden masaya yatırılacak.

Yönetim danışmanı Fazıl Oral’ın moderatörlüğünde; Psikiyatrist / Sistemik Aile Terapisti / Etnograf Prof. Dr. Kemal Kuşçu’nun katılacağı KaleTalks sohbeti, 13 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’da gerçekleşecek ve Kale Grubu’nun Facebook, Youtube ve Twitter hesaplarından da canlı yayınlanacak.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech