Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi’nden Annelere Jest

Gelecek Partisi, anneler gününde,

Gelecek Partisi, anneler gününde, tüm anneler ve anne adayı için teşkilatları ile harekete geçti. Partinin ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolu mesajla başlayan anneler günü çalışması, sahada da devam etti.

Gelecek Partisi başta İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Erzurum, Diyarbakır, Antalya, Bartın, Kocaeli, Isparta, Konya, Tekirdağ, Sakarya, Ardahan olmak üzere, teşkilatlarını oluşturduğu illerde, Kadın Kolları Politikaları Başkanlığı’nca hazırlanan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun, annelere hitaben kaleme alınmış birer mektubu ile birlikte, hanımefendilere çiçek dağıttı. Parti teşkilatları, bulundukları illerdeki şehit ailelerini de unutmadı.

Evladını, vatan uğruna feda etmiş anneleri ziyaret ederek, bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Gelecek Partisi’nin anneler günü kapsamında bir diğer adresleri ise kadın muhtarlar oldu. Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Tütüncü’nün organize ettiği etkinlikte ,Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım,Merkez İlçe Başkanı Hamza Bucak, Genel Başkan Davutoğlu’nun “Sevgili Muhtarım, sizler aynı zamanda mahallenizdeki çocukların manevi annesisiniz” ifadelerini de içeren mektuplarını iletti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech