Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anneler Gününüz Kutlu Olsun!  

Her yıl Mayıs ayının

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl Koronavirüs salgını gölgesinde kutlanacak. Kent protokolü de bu özel gün dolayısıyla mesaj yayınlayarak kutsal annelerin gününü kutladı.

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu: “Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir toplum yaşantısının sağlanmasında en önemli rolü oynamaktadır.  Aile ve toplumun temellerini oluşturan annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret asla değildir. Çünkü bizler anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. Annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi bizim için son derece önemlidir.

Milletvekilliğim veya iş kadınlığım gibi diğer sorumluluklarımın yanı sıra benim için tarifi olmayan en eşsiz duygu anneliğimdir. İlk sırdaşımız, dostlumuz, duacımız, öğretmenimiz olan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan: “Annelerimizin hayatımızdaki varlıklarını, bizlere kattıkları değeri, onlara karşı duyduğumuz sevgi ve saygıyı ifade edebilmek, kelimelere dökebilmek gerçekten güç bir iş.

Onlara kıymetli, daimi ve yüce sevgileri, özveri ve fedakarlıkları, her daim yolumuzu aydınlatan ışıkları için şükranlarımızı ne kadar sunsak azdır ancak her zaman söylediğim gibi onlara edilebilecek en güzel teşekkür, verilebilecek en iyi hediyenin; çocukları ve sahip olduklarıyla güven ve mutluluk içinde yaşayabilecekleri, şiddet, taciz, istismar gibi kötülüklerin onları ve kimseyi incitmediği bir hayat, bir dünya olduğuna inanıyorum.

Sonsuz sevgi ve sabrını büyük bir cömertlikle sunan, bizi bizden iyi tanıyan, ‘gölgesi yeter’ dediğimiz annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar: “Biliyoruz ki anneler; bizim ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemizdir. Onlar sevgi dolu yürekleri ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bizlere her zaman yol göstermektedir. Öncelikle küresel salgın haline gelen koronavirüse karşı ülkece ciddi bir mücadelenin içerisinde olduğumuz bu zorlu süreci atlatarak sağlıklı günlere bir an önce kavuşmayı diliyorum.

Annelerimiz ailelerimizin yapı taşıdır. Dokuz ay boyunca karnında taşıyıp can verdiği evladı için ömrü boyunca her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyen, sağlıklı nesiller yetişmesi için yaşamları boyunca çaba gösteren annelerimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum. İnsanı önce karnında, sonra kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın gününü kutluyorum. Hayatta olmayan annelerimizi de rahmetle anıyorum”

 

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun: “Bir insanın hayatındaki ilk ve en önemli varlık annesidir. Koşulsuz sever, besler büyütür. İlk adımdan büyük adımlara, büyük atılımlara annelerimiz sayesinde ulaşırız. İlk cesaret her zaman annelerin gözünde aranır. Cesareti, gözü pekliği ondan öğreniriz. Evladının her daim iyi olması için didinen, kendini maddi manevi zorlayan annelerimizdir. Annelerimiz kendi bilgileri ışığında en iyisini her daim çocuğuna verir. Bu nedenle toplumun iyi, gelişmiş ve aydın olması önce annelerimizin, kadınlarımızın elindedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Ataürk’ün dediği gibi ‘Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar.’

Annelerimizin, anne adaylarımızın ve tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun.”

 

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen: “Bitmek bilmeyen sabrın, fedakârlığın ve sevginin timsali annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Anne, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır. Anneler, en büyük rehberimizdir. Onlar, yetiştirdiği çocuklarla ile bu ülkenin aydın geleceğini inşa eden, elleri öpülesi kahramanlardır. Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı onlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

 

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya: “Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Dünyanın en güç görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, hoşgörünün, fedakârlığın ve karşılıksız sevginin timsali olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ellerinden öpüyorum.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech