Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berber ve kuaförler 11 Mayıs’a hazır

11 Mayıs 2020 Pazartesi

11 Mayıs 2020 Pazartesi tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonları halk sağlığı açısından dezenfekte edildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da berberlerin çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; Koronavirüs salgın hastalık sürecinde bir süre kapalı kalan berber, kuaför ve güzellik salonları, alınan karar gereği 11 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak. Bu kapsamda, Çanakkale Belediyesi tarafından bu tarih öncesi kentte hizmet verecek olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamının yaratılması adına kapsamlı dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

HEM VATANDAŞIN HEM ESNAFIN ESENLİĞİ İÇİN

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da esnaflara dezenfektan, maske, eldiven ve siperlikten oluşan paket takdiminde bulundu. Gerçekleşen çalışma kapsamında Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Engin ile berber, kuaför ve güzellik salonu esnafı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Esnaflara başarılı bir çalışma dönemi dileyen Başkan Gökhan da “Zor bir dönem geçiriyoruz tüm esnaflar açısından. Gelinen noktada Pazartesi itibariyle de tedbirler almak suretiyle bu mekanlar açılacak. Çalışma müsaadesi verilince biz de bu mekanlarda dezenfeksiyon çalışması yapılması gerekli diye düşündük. Hem vatandaşın hem de esnafın esenliği için bu hizmeti verdik” diye konuştu.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech