Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşturucu temin eden şahıs Denetimli Serbestlik Hükümlüsü çıktı

İl Jandarma Komutanlığı tarafından

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde pek çok uyuşturucu madde ele geçirildi. Denetimli serbestlik hükümlüsü olan M.A.K. uyuşturucu temin etmekten yeniden gözaltına alındı.

 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre; Komutanlığın geçtiğimiz hafta yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Lapseki’nin Çardak beldesine H.M. isimli şahsın uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi elde edildi.

Adli makamlar ile yapılan koordine sonucunda, H.M. isimli şahıs Çardak beldesinde yakalanarak yapılan üst aramasında 20 gr toz esrar ele geçirildi. Yapılan araştırmalar neticesinde, uyuşturucu maddeyi M.A.K. isimli şahıstan temin ettiği öğrenildi. M.A.K. isimli şahsın Ceza İnfaz Yasasından yararlanarak Ceza evinden çıktığı ve Denetimli Serbestlik Hükümlüsü olduğu tespit edildi. M.A.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 2 adet kağıda sarılı 45 gr. satışa hazır halde toz esrar, 1 adet şeffaf poşet içerisinde 20 gr. toz esrar, 1 adet uyuşturucu madde kullanmak için temizlik kovası ve plastik su şişesi, 1 adet alüminyum folyo içerisinde kapak ve yanmış sigara jelatin kağıdı olmak üzere toplam 85 gr. toz esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken H.M ve M.A.K isimli şahıslar göz altına alındı. Kan, kıl, idrar ve tükürük örnekleri alınarak ifadelerinin alınmasının ardından Lapseki Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Haber Merkezi

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech