Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salgına karşı çalışmalar aynen devam ediyor

Çanakkale Belediyesi, tüm dünyayı

Çanakkale Belediyesi, tüm dünyayı etkisi alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarına aynen devam ediyor. 11 Mart’tan veri virüs etkisinde olan Çanakkale’de çalışmalar henüz hız kesmedi.

Çanakkale Belediyesi, cadde ve sokakları, kent mobilyaları, bankamatikler, Belediye Hizmet Binaları ve Hizmet Birimleri, pazar yerleri gibi başta kentlilerin ortak kullanım alanları ve noktaları olmak üzere kent genelinde kapsamlı ve düzenli bir şekilde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yine kentlilerin sıklıkla kullandığı toplu taşıma araçları, otobüs durakları gibi noktalar da düzenli olarak dezenfekte edilirken, toplu taşıma araçlarına otomatik dezenfeksiyon sistemi kuruldu.

Sosyal dayanışma alanında da sıcak yemek ve erzak paketi yardımlarının yanı sıra kentlilerin de destekleriyle oluşturulan dayanışma paketleri bu zorlu süreçte ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor.

Salgın hastalık riskine karşı yürütülen çalışmalar kapsamında, kenti birlikte paylaştığımız can dostlarda unutulmadan neredeyse her gün mama ve su kapları doldurulup, kentin belli bölgelerine bırakılıyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından pandemi günlerinde çalışmaların  hız kesmeden sürdürüleceği belirtildi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech