Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Örgütten tam destek

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın ve il yöneticilerinin yanı sıra  ve ilçe başkanlarından da  Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’a destek gecikmedi.

Bayramiç Belediyesi’ne ait bir benzin istasyonunda 3 günlük tahsilatın bankaya yatırılmadığı iddia edilen olayın ardından Belediye Başkanı Mert Uygun’a yönelik linç kampanyası yapılmaya başlanmıştı. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ve il yöneticileri, önceki gün belediye binası önünde sosyal mesafeli destek fotoğrafı vermiş, Başkan Uygun’un yanında olduklarını belirtmişlerdi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın yanı sıra CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, CHP Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Parlak, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Emre Öz, CHP Çan İlçe Başkanı Harun Aslan, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, CHP Eceabat İlçe Başkanı Metin Övün, CHP Ezine İlçe Başkanı Caner Şahin ve CHP Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u makamında ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi. İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Sezer, CHP Bayramiç İlçe Başkanı Emin Fidan, CHP Bayramiç İlçe Kadın Kolları Seyhan Palaz ve CHP İlçe Gençlik Kolları İsmail Sezer de ziyarette hazır bulundu.

“ALGI OPERASYONU YAPILMAK İSTENMİŞTİR”

Belediye benzin istasyonunda yaşanan olay hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Uygun, konunun yargıya intikal ettiğini ve olayı adli mercilerin çözeceğini ifade etti. Ziyarette açıklama yapan Ural, “Seçildiği günden itibaren şeffaf ve başarılı çalışmalarıyla gönüllerde taht kuran başkanımıza algı operasyonu yapılmak istenmiştir. Buna tabii ki şaşırmadık. Çünkü bu anlayış hukuksuzluğu ilke edinmiştir. CHP İl Örgütü olarak genç, çalışkan, şeffaf ve hesap veren belediye başkanımızın yanındayız” dedi. Ziyarette Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve mevcut durum da konuşuldu.

Milletvekili Ceylan, konunun Ankara boyutuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech