Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LÖSEV destekte hız kesmiyor

Besleyici ve sağlıklı koli

Besleyici ve sağlıklı koli içeriklerini ailelerine ulaştırmayı aralıksız sürdüren LÖSEV, başta kanser olmak üzere dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını ve ekonomik zorluklar ile mücadele eden ailelerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Lösemi ve kanser ile zor günler yaşayan aileler Ramazan ayında bir de corona virüs salgını ile mücadele ediyor. LÖSEV, her ailenin evinde sıcak yemek pişebilsin, çocuklar sağlıklı beslenebilsin diye desteklerine hız kesmeden devam ediyor. Lösemi ve kanser hastaları için olmazsa olmaz gıdalar, Ramazan paketleri 81 ildeki ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. Türkiye genelinde 40 binden fazla kayıtlı kanser hastası ve ailelerine Ramazan gıda kolileri yanı sıra kırmızı et desteği, maddi yardım ve hijyen koli destekleri ulaştıran LÖSEV, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek için fitre ve zekat ile Ramazan bağışlarını kabul etmeye başladı.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer de bir mektup ile LÖSEV bağışçılarını desteğe çağırdı. Ezer, minicik bir virüs yüzünden tüm dünyanın eve kapandığını hatırlatarak lösemili çocuklar ve kanser hastaları için bunun yeni bir olgu olmadığını, tedavi sürecinde tüm hastaların bu durumu yaşadığını vurguladı. Dr. Ezer Ramazan fitre ve zekâtları için bağışçıları LÖSEV’e destek olmaya çağırdı; “Sizden ve tüm çevren izdeki akraba, eş ve dostlarınızdan bağışlarınızı, fitre ve zekatlarınızı, LÖSEV’e Lösemili çocuklarınıza vermenizi rica ediyorum. Yapılan bağışların her kuruşunun şeffafça hesabının verildiğini, amacı dışında harcanmadığı 40 bini aşkın ailesi ile LÖSEV Köyü, Lösemili Çocuklar Okulu, Bodrum Tatil Köyü ve LÖSANTE Hastanesi’nin tuğla tuğla nasıl yapıldığını ve hayata bağladığını ispat eden Vakıftır LÖSEV” dedi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech