Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhbar üzerine harekete geçtiler

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’na

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, geçtiğimiz gün Ezine’nin Geyikli beldesinde, bir ihbar üzerine harekete geçerek iki ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdiler. Operasyonlar neticesinde çok sayıda uyuşturucu maddeye el konulurken olayla ilgili H.A., M.Ö. ve Y.B. isimli üç şahsa ise işlem uygulandı.

Konuyla ilgili Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada, Ezine’nin Geyikli beldesinde, bir ihbar üzerine harekete geçildiği ve iki ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildiği ifade edilerek şöyle dendi:

“Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ezine ilçesi Geyikli beldesinde icra edilen iki ayrı operasyonda uyuşturucu kullanan üç şahıs 14 gram toz esrar ve içim düzenekleriyle birlikte yakalanmıştır. Duyarlı bir vatandaşın ihbarı ile takibe alınan 17 H…0 plakalı motosiklet sürücüsü H.A. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 10 gram toz esrar maddesi, Jandarma devriyesinin sahil bölgesini kontrolü esnasında M.Ö. ve Y.B. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada ise 4 gram toz esrar maddesi, 5 adet boş makaron, 1 adet alüminyum folyo ile esrar içmede kullanılan ve plastik pet şişeden yapılmış düzenek ele geçirilmiştir.”

“Adli makamların talimatı ile ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak’ TCK Md.191) suçundan şahıslar hakkında adli soruşturma başlatılarak ele geçirilen malzemelere el konulmuş, H.A., M.Ö. ve Y.B. isimli şahıslar kan, kıl, idrar ve tükürük örneklerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech