Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kepezli İşletmeciden Yardımseverlik Hareketi

Kepez’de 12 yıldır işlettiği manav dükkanında Koronavirüs salgını kapsamında örnek tedbirler alan Gürcan Mandacı, ihtiyacı olan vatandaşın da ücretsiz alabileceği bir standı kapısının önüne koydu.

Öz Meyvecilik işletmecisi Gürcan Mandacı, Covid-19 salgını nedeniyle kendince bazı tedbirler aldı. Dükkanın girişine koyduğu masada siparişleri alan Mandacı, müşterilerine kısa sürede hizmet ediyor. Müşteriler de alınan bu tedbirlerden oldukça memnun.

12 yıldır işlettiği manav dükkanında koronavirüs salgını dolayısıyla müşterilerin dükkana girişine izin vermeyen Mandacı, not kağıtlarına vatandaşların isteklerini yazdırıyor ve içerideki çalışanlara iletiyor. Manav içinde hızlı bir şekilde çalışan ekip, kısa sürede listede olan ürünleri poşetliyor.

“YÜZDE 60 ORANINDA SİPARİŞE DÖNDÜK”
Uygulamanın hem kendi hem de müşterilerin sağlığı açısından önemli olduğunu belirten Mandacı, “Millet olarak çabuk unutan insanlarız. O yüzden devletimizin söylediklerini kayda almak için ben de buradan başladım. Ben de şu an görev yapıyorum. Saatlerimizi kısalttık, içeriye insan almıyoruz, bire bir çalışıyoruz. Şu anda yüzde 60 oranında telefonla siparişe döndük. Günlük taze mal getiriyoruz. Hatalarımız illaki vardır, onları telafi etmeye çalışıyoruz. Yani insanlara faydalı olabilecek her şeyi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İHTİYACI OLAN ALIYOR İMKANI OLAN KOYUYOR
Öte yandan ihtiyacı olan vatandaşları da unutmayan Mandacı, manav dükkanının önüne koyduğu geniş sepete de günlük taze sebzeler bırakıyor. Cama ‘İhtiyaç sahipleri sormadan alabilir”, “Sen de katkıda bulunabilirsin” yazılarını asan Mandacı, “İhtiyacı olanlar için biz başlangıcı yapıyoruz ondan sonra isteyen bütün müşterilerimiz birer parça mal koyuyorlar. Kimseyi zorlamıyoruz; havuç, patates, soğan koyanlar oluyor. Önemli olan bir insanı yarasına merhem olabilmek, herkesten bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech