Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yaşadığımız süreç bizlere çok şey öğretti”

AK Parti Çanakkale İl

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan telekonferansla ilçe başkanları ve il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi. İlçelerin Covid 19 sürecini ve köylere yapılan yatırımların konuşulduğu toplantıda konuşan Bülent Turan, “Covid 19 sürecinde günlük rutinlerimizin, alışkanlıklarımızın aslında bizler için zorunlu olmayan birer durum olduğunu gördük. Bazı telaşlarımızdan ihmal ettiğimiz ailemize vakit ayırma imkanımız oldu” dedi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan telekonferansla ilçe başkanları ve il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

İlçelerin Covid 19 sürecini ve köylere yapılan yatırımların konuşulduğu toplantıda ilçe başkanlarına ve il genel meclisi üyelerine süreç konusunda daha hassas olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

“PARTİMİZLE İSTİŞARE YAPTIK”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan şöyle konuştu: “Çanakkale’miz bizim için, ülkemiz için özel ve önemli bir şehir. Ülkemizin içinde bulunduğu durum şehrimize yapılan ve yapılacak olan yatırımların yerine getirilmesine engel değil. O yüzden il genel meclisi üyelerimizle köylerimize yapılan yatırımları, ilçe başkanlarımızla partimizin yürüttüğü çalışmaları istişare ettik.”

“HER BİRİNİZİN CANI BİZLER İÇİN DEĞERLİ VE KIYMETLİ”

“Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine daha fazla özen gösterilmesini hususunda uyardık. İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için gayret ediyoruz. Her seferinde uyarılara dikkat edelim diyoruz. Tekrar söylemekte fayda var. Tüm uyarılara, yasaklara, izoleye dikkat edelim. Ramazan ayında özellikle toplu iftarlardan sakınalım. Her birinizin canı bizler için değerli ve kıymetli.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech