Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Genel Meclisi Olağanüstü Toplanıyor

İl Genel Meclisi Nisan

İl Genel Meclisi Nisan ayında tek birleşim için olağanüstü olarak bugün toplanıyor. Encümen üyelerin ve komisyon üyelerinin seçileceği sosyal mesafeli olağanüstü toplantıda, Mart ayındaki toplantıda tartışma yaratan GESTAŞ’ın gemi alımı için borçlanma yetkisinin ve RES Projesi’nin de gündeme gelmesi bekleniyor.

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında belediye meclisleri gibi İl Genel Meclisleri de üç ay süreyle ertelenmişti. Encümen üye seçimleri nedeniyle tüm illerde olağanüstü düzenlenen toplantı, 28 Nisan Salı Günü (bugün) saat 15.00’te İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenecek. Olağanüstü toplantının kuralları gereği gündem dışı konuşmaların yapılmayacağı ve sosyal mesafeye dikkat edilerek düzenlenecek toplantı, ziyaretçilere ve basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

BÖYLE BİR ZAMANDA KARARLAR DEĞİŞECEK Mİ?

Mart ayında ret kararı alınan GESTAŞ ve RES konularının böyle bir zamanda gündeme gelmesi dikkat çekerken, grupların böyle bir zamanda ne yönde karar vereceği merakla bekleniyor. Bazı üyelerin yaş ve tedavi görmeleri nedeniyle toplantıya katılamayacağı öğrenildi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech