Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En güzel hediye  

Biga Belediyesi tarafından, 23

Biga Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara en güzel hediye verildi. Belediye tarafından, 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi açıldı.

 

Biga Belediyesi tarafından küçük okurlara hizmet vermek üzere 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi açıldı. Açılışa sosyal mesafe kuralına uyarak Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen katıldı. Açılış, Biga Belediyesi’nin sosyal medya hesabı Facebook üzerinden canlı olarak yayınlandı.

 

Kütüphanede, okul öncesi ve ilkokul dönemlerini kapsayan 5 bin kitap, eğitici içerikler, zeka, yetenek ve beceri oyunlarının olacağı belirtildi.

 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan kütüphane ile ilgili, “İsterdik ki bugün bu şirin kütüphanenin açılışında çocuklarımızla birlikte hep beraber olalım. İnşallah bu zorlu süreci de millet olarak omuz omuza vererek atlatacağız. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Biga Kaymakamı Mustafa Can ise açılışta, “Gerçekten çok güzel, çocuklarımız için eğlenceli ve eğitici bir alan olmuş. Belediye başkanımıza ve emeğe geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech