Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 bin 754 vatandaşın talebi karşılandı

Vali Orhan Tavlı Başkanlığı’nda

Vali Orhan Tavlı Başkanlığı’nda kurulan Vefa Destek Grubu, Gelibolu’da canla-başla çalışmaya devam ediyor. Gelibolu Kaymakamı Hasan Kılınçkaya koordinasyonunda, Vefa Destek Grubu kapı kapı gezerek, ihtiyaçları karşılamayı sürdürüyor.

 

Çanakkale Valiliğinin haberine göre; “Gelibolu Kaymakamlığı koordinasyonunda oluşturulan Vefa Destek Grubu evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın, alışveriş,  gıda, sağlık, temizlik, banka, ptt, resmi kurum, lojistik, maske vb. birçok ihtiyacını sahada ve koordinasyonda bulunan toplam 4 araç ve 21 personelle,  aksaklığa meydan vermeden büyük bir özveriyle yerine getirmeye devam ediyor. Uygulamanın başladığı 22 Mart  tarihinden bugüne kadar 23 bin 754 vatandaşımızın isteği, talebi, hizmeti Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli personellerimiz tarafından yerine getirildi.

 

Gelibolu Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından Gelibolu merkezi ve merkeze bağlı köylerde 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan toplam 151 aileye temel gıda ve temizlik malzemeleri yardımı yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech