Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asırlık Sevda

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, koronavirüs belasının gölgesinde kalmaması için kolları sıvayan vatandaşlar, bayram coşkusunu evlerine taşıdılar. Evde kalan yurttaşlar, asırlık bir zaferin, ulusal egemenliğin coşkusunu balkonlara taşırlarken, 100 yıllık bir zaferin önünde hiçbir güç ve kuvvet duramadı. Çanakkale halkı “Ulusal egemenlik bizim için asırlık bir sevdadır diyerek” her yanı bayraklarla donattı…

11 Mart’ta Türkiye’de görüldükten sonra hızla yayılan koronavirüs bir bela haline gelirken, kısıtlamalar ve tedbirlerle geçen günler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk geldi. Bu sene nasıl kutlanacak, sokaklara çıkamayacağız gibi düşüncelerle kafalar meşgul olurken, vatandaşlar çözümü hızla buldular ve coşku evlerde yaşanmaya başladı.

Evde kalan ve kendilerini virüsten korumaya korumaya çalışan yurttaşlar, bayram için ulusal egemenliğin 100.yılı için hazırlıklarını evlerde tamamladılar ve balkonları donattılar. 100 yıllık ulus egemenliği tarihinde hiçbir güç bu coşkunun önüne geçemezken, bu sene 23 Nisan’da koronavirüsün gölgesinde kalmadı.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech