Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O karardan dönüldü

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Çanakkale Merkez’de kurulacak olan pazar sayısı ile yeni karar alındı. Vatandaşlar nihayet yanlıştan dönüldü, yorumlarında bulundular.

 

İl Umumi Hıfzıssıhha kurulu tarafından geçtiğimiz hafta, Çanakkale’de kurulacak pazar sayısı 2 olarak belirlenmişti. Cuma günü pazar yerine gidenler şok yaşadılar ve aşırı yoğunluk şaşkınlık yaratmıştı. Kurul geçtiğimiz gün  aldığı kararla pazar sayısını arttırdı.

 

Eski usule geri dönüldü ve alınan karar neticesinde pazar sayısı tekrar 4’e yükseltildi. Salı, Cuma, Pazar kapalı pazar yerinde, Cumartesi günü de Esenler’de olmak üzere, pazar haftada 4 gün kurulacak. Öte yandan pazar yerlerinde kapanış saati olan 19.00, 20.00 olarak değiştirildi.

Pazar yerinin kapanış saatinin 20.00 olarak değiştirilmesi olumlu karşılandı. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Cuma Pazarı sırasında, saatler 18.00’i gösterdiğinde pazar alanının kapıları kapatılmış ve vatandaşlar mağduriyet yaşamışlardı. Kapalı kapıları gören kentliler taşların üzerlerinden binbir zorlukla atlayarak pazar alanından çıkabilmişlerdi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech